De opleiding Hoogglans polijsten combineert de theorie van het slijpproces en de werking van pasta's met uw dagelijkse praktijk.
De opleiding Hoogglans polijsten gaat in op de theorie achter de schuur- en slijpmiddelen en de werking van diverse polijstpasta's. We maken een stappenplan met als doel zo efficiënt mogelijk een krasvrij en glanzend resultaat te behalen. Kennis wordt direct in praktijk gebracht met als doel sneller te werken en zo te besparen op arbeidsloon. Een investering in opleiding betaalt zich dan meteen uit in besparing op arbeidskosten en draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat.
Vanaf het verwijderen van de walshuid tot het bereiken van de gewenste glansgraad, in deze module "Hoogglans polijsten" gaan we stap voor stap naar een glansrijk en krasvrij resultaat. Iedere stap in dit proces is van invloed op het resultaat. Hoe vaak zie je toch nog een onderkras in het eindresultaat waardoor je weer van voren af aan kunt beginnen.
Polijsten is vakmanschap dat je leert door het veel te doen.
Met de aangereikte theorie gaan we dan ook snel het praktijklokaal in.
Tijdens de training schenken we aandacht aan de werking van de verschillende pasta's en ook materialen als sisal, katoen en vilt komen aan bod.
Onderdelen die in deze module aan bod komen:
Deze module wordt in één dag afgerond. Als u met meerdere personen uit één bedrijf deelneemt aan de training, dan heeft u de mogelijkheid tot customizen van de training. In een inventariserend gesprek voorafgaand aan de training geeft u aan welke vaardigheden u verbeterd wilt zien of welk productieproces u wilt optimaliseren.Tijdens de training kunt u uw eigen producten meenemen die we op diverse manieren zullen bewerken. Er ontstaan meetbare verschillen waaruit blijkt dat de training een rendabele investering is.
In elke module schenken we aandacht aan veiligheid op werkvloer waaronder BPM's maar ook welke invloed de keuze voor een bepaald verbruiksmiddel heeft op de veiligheid van de gebruiker. Veiligheid begint bij de bron!
Als uw bedrijf isaangesloten bij Stichting OOM, kan men gebruik maken van een trainingstoelagevoor werknemers als deze training in een persoonlijk ontwikkelingsplan van uwmedewerkers is opgenomen. De bijdrage moet vooraf worden aangevraagd. Voorverdere voorwaarden verwijs ik graag naar deze link: https://www.oom.nl/Regelingen/Persoonlijke-Trainingstoelage
Als individue deelnemen aan de METAC? Klik dan hier.
De trainingen worden in principe op een vrijdag gegeven. In overleg is ook een andere dag mogelijk.
Tijden:
start 08.30 uur
afsluiting: tussen 15.00 en 15.30 uur
Als u aangesloten bent bij stichting OOM, kunt u daar voor deze training subsidie aanvragen.